MyIPTV - IPTV (Subscription)


MyIPTV merupakan  aplikasi android yang membolehkan anda untuk menonton siaran daripada TV Berbayar dari Astro dan juga beberapa Channel TV daripada luar negara. Aplikasi ini juga mempunyai kandungan filem-filem vod yang boleh di tonton secara terus.






Berbeza dengan aplikasi IPTV free yang telah di share dari page ini sebelum ini, MyIPTV merupakan aplikasi yang berbayar dimana channel list yang sentiasa di update dan menawarkan kualiti siaran yang lebih baik dan bermutu. 







Akses untuk siaran-siaran berbayar seperti siaran Astro (SD dan HD) serta siaran-siaran lain dari satelit-satelit luar negara (Termasuk HD). Terdapat lebih 200++ siaran live TV termasuk bonus 150++ filem-filem vod dari seluruh dunia.


Antara Channel list yang terdapat didalam MyIPTV boleh didapati dibawah. Aplikasi ini akan terus di update dengan beberapa penambahan channel baru dari semasa ke semasa.


MyIPTV : Full Astro Pakej + Channel Luar

Devices Supported: All Android TV Box , Phone dan Android Emulator

Key Features:

1. Support Android 4.0 or later version
2. Plug & Play. Tidak memerlukan dish antenna. Boleh digunakan dimana-mana (portable), samada diluar atau dalam malaysia.
3. Live TV channel resolution: 720p -1080p
4. New channels are updated online automatically.
5. Channel switch time: 3-5 sec.
6. Bandwidth yang diperlukan:
  • SD channel: ≥ 2Mbit,
  • HD channel: ≥ 4Mbit


Sekiranya anda tidak mempunyai android device, anda boleh menggunakan android emulator di PC atau pun laptop untuk menginstall aplikasi ini. Rujuk post disini.


Bagaimana cara untuk mendapatkan aplikasi MyIPTV

Anda boleh mendownload terus aplikasi ini menggunakan link dibawah. Direct download ke device anda ataupun transfer menggunakan pendrive.

button


Langkah 1: Download Aplikasi MyIPTV diatas.

Langkah 2: Klik dan Install Aplikasi


Langkah 3: Selepas proses Installation dan Verifikasi, akan keluar menu dibawah




Langkah 4: Hanya perlu lakukan Pembayaran dan sertakan Mac ID.


Langkah 5: Selesai proses Pembayaran, Mac ID anda akan di activate dan siaran boleh ditonton.



Sekiranya anda menggunakan Box HyppTV,  install ES File Explorer (rujuk sini) dan hanya perlu membuka aplikasi yang didownload di atas menggunakan ES File Explorer untuk menginstall.
1, 3, 6 dan 12 Month Renew / Activation

1 Month : RM60.00
3 Month : RM120.00
6 Month : RM170.00
12 Month : RM270.00

Hubungi kami secara terus untuk pertanyaan atau melanggan  :

Wassup  +353899887197  (admin rioz)

Wassup  +601136991998 (admin goten)



FB Page : Kodi IPTV Malaysia

Pembayaran secara Online Banking , ATM Deposit atau Paypal
  
Tempoh Langganan
Mac ID untuk Activation

25 ulasan:

  1. tambah ulasan huat88tv bos

    BalasPadam

  2. Snaptube is a great site for downloading content from Youtube, Vimeo, Dailymotion, Facebook and many more video sites which
    re otherwise very difficult to download. To know more about the app and its splendid features, just check out
    Snaptube latest apk download

    BalasPadam
  3. kimak hangpa ni, internet lagi aku nak kena bayar, hangpa pulak aku nak kena bayaq. Baik tengok astro ja la woi. Kodi luar negara elok ja buat semua free woi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. astro lagi mahal dari myiptv la bodoh

      Padam
    2. haha.. kodi mmg free la bang oi. ni myiptv. banyakkan membaca. simpan sket bodo tu

      Padam
    3. betulll...simpan sikit bodo tu

      Padam
  4. dia ada bagi free for test ke skrg ni

    BalasPadam
  5. Admin, kenapa screen jadi gelap je lepas instal ? saya install kt kat hanpon. tq advanced

    BalasPadam
  6. kenapa dekat nox x boleh play myiptv

    BalasPadam
  7. Kalau baya online dkat page ni. Trus dpt tengok ke atau tunggu brape jam?

    BalasPadam
  8. Still xbrapa faham tentang myiptv ni..buat kt tv or telefon?cmna klu kita nak buat yang ni,buang je astro...

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat kat tv la bang

      Padam
  9. Nak tanya kodi iptv malaysia live tv ada yg xleh buka knapa..

    BalasPadam
  10. Ni mmg xde sangkut² ke mcm versi free layarku.tv
    Kalau smooth je nk langgan trus

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang free mmg sangkut2 la bang.. yang berbayar smooth je, janji internet >4mbps

      Padam
  11. bang antara myiptv dgn huat 88tv tue yg mana lebih bagus untuk kategori berbayar ni ?

    BalasPadam
  12. myiptv untuk melayu, kalau chinese huat88tv

    BalasPadam
  13. Astro semua jadi ke? Ke sembang lebat video lama?

    BalasPadam
    Balasan
    1. video lama? pe ko cite ni dik.. berkurun da org guna myiptv tgk astro

      Padam
  14. astro confirm ok kan? dengar diorang nak blok... kalau astro epl ok.. nak cuba la

    BalasPadam
  15. MYIPTV masih ada SD Channel tak?

    BalasPadam
  16. Terbaiklah xde android box pn xpe bleh install kt tablet

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.